Vind jouw arrangement in 4 stappen

Soort arrangement
Kies je soort arrangement!
Tijdsduur
Hoe lang mag jouw arrangement ongeveer duren?
Doelgroep
Voor wat voor soort groep zoek je een arrangement?
Prijs
Wat is je totale arrangement budget ongeveer?
 • 13312679_963074043789795_4908942876548461899_n

  Outdoor Paintball

  250.00

  Ken jij dat gevoel van adrenaline als je jouw tegenstander aan hoort komen? En je geduldig afwacht tot je toe kan slaan? Of ben jij diegene die zonder aarzeling recht op zijn doel afgaat? Outdoor paintball is spannend en voor iedereen die van een uitdaging houdt. Leer je teamgenoten beter kennen, werk samen en versla samen jullie tegenstander. Beide locaties in Friesland hebben uitdagende outdoor paintball velden van meer dan 1 hectare groot!

 • STAPKRACHT #training 002

  STAPKRACHT Training

  1,828.00

  De STAPKRACHT Training is een tweedaags, actief programma waarin oefeningen en activiteiten elkaar afwisselen. In samenwerking met Haike Nillesen, gaan we helpen de veranderingsvragen binnen de organisatie helder te krijgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hartcoherentie om de mate van vitaliteit en veerkracht te trainen.

 • Leger #Escape Room

  Leger Escape Room

  100.00

  Ontdek de nieuwe Leger Escape Room! Deze escape room is mobiel en kan zelfs bij jou thuis worden gespeeld!

  Er is een misdrijf gepleegd met behulp van een verrader, de overlevende zijn vergiftigd en een tijdsbom staat ingesteld op precies 60 minuten. Lukt het jullie om binnen het tijdslimiet met behulp van raadsels en codes de missies op te lossen en de bom uit te schakelen?

 • boogschieten Kollumeroord

  Familie Break @Outdoor Park Grote Wielen

  200.00

  Lekker met de familie erop uit? Dit arrangement is geschikt voor deelnemers van (bijna) alle leeftijden. Kan jullie team de kano-speurtocht als eerste oplossen? En wie schiet te meeste pijlen in de roos!

  De Familie Break @Outdoor Park Grote Wielen is er in 3 verschillende opties.

 • kano-varen Natuurlijk Kollumeroord

  Familie Break @Outdoor Park Kollumeroord

  200.00

  Lekker met de familie erop uit? Dit arrangement is geschikt voor deelnemers van (bijna) alle leeftijden. Kan jullie team de kano-speurtocht als eerste oplossen? En wie schiet te meeste pijlen in de roos!

  De Familie Break @Outdoor Park Kollumeroord is er in 3 verschillende opties.

 • Survival-Kinderfeestje-Vuur-maken_468x468

  Outdoor Expeditie

  562.50

  De Outdoor Expeditie is een arrangement waarbij alle uitdagingen op het terrein van de locatie worden benut. Een combinatie van beproevingen zowel mentaal als fysiek maakt dit avontuur geschikt voor diverse groepen. Jullie worden uitgedaagd de krachten te bundelen en met strategisch inzicht de strijd met elkaar aan te gaan om uiteindelijk de expeditie te kunnen winnen!

  We organiseren de Outdoor Expeditie ook op jouw eigen locatie.

 • locatie #OutdoorSchoolkamp

  Outdoor Schoolkamp @Natuurlijk Kollumeroord

  760.00

  De afsluiting van het aller laatste schooljaar of juist de introductie van een nieuwe studie met mede studenten. Een kamp op Natuurlijk Kollumeroord is geschikt voor zowel basisonderwijs als beroepsonderwijs. De groepsaccommodatie beschikt over 125 slaapplaatsen, 100 kampeerplaatsen een grote zaal en restaurant. Een schoolkamp arrangement is full-service, dus de maaltijden worden voor jullie geregeld.

  Kijk op de website van Natuurlijk Kollumeroord, voor meer informatie over het arrangement, of vraag direct een reservering aan. (De aanvraag wordt doorgestuurd naar Natuurlijk Kollumeroord.)

 • Boogschieten #WomanOnly

  Bedrijven Break @Outdoor Park Grote Wielen

  0.00

  Los van jullie werkomgeving, leer je een andere kant kennen van je collega’s. Tijdens de Bedrijven Break gaan jullie er even helemaal tussen uit en worden jullie uitgedaagd om samen te werken in een nieuwe situatie!

  Het Bedrijven Break arrangement @Outdoor Park Grote Wielen is er in drie opties en is naar wens uit te breiden. Check alle mogelijkheden hieronder!

 • GPS-game #BedrijvenBreak

  Bedrijven Break @Outdoor Park Kollumeroord

  0.00

  Los van jullie werkomgeving, leer je een andere kant kennen van je collega’s. Tijdens de Bedrijven Break gaan jullie er even helemaal tussen uit en worden jullie uitgedaagd om samen te werken in een nieuwe situatie!

  Het Bedrijven Break arrangement @Outdoor Park Kollumeroord is er in drie opties en is naar wens uit te breiden. Check alle mogelijkheden hieronder!

 • Boogschieten #WomanOnly

  Back to Basic #WomanOnly

  205.00

  Voor de bruiloft met de dames back to basic tijdens het vrijgezellenfeest! Deze outdoor dag gaat om uithoudingsvermogen, kracht en lef (als een echte oer-vrouw!). Natuurlijk staat de vrijgezel deze dag centraal. Jullie strijden in twee teams tijdens verschillende outdoor challenges in het survivalbos en op het water. Welk team geeft 100 procent en wint deze battle?

 • Back 2 Basic - #Menonly

  Back to Basic #MenOnly

  205.00

  Voor de trouwerij nog één keer terug naar de oerman met het back to basic #MenOnly vrijgezellenfeest! Deze dag gaat om uithoudingsvermogen, kracht en lef. Natuurlijk staat de vrijgezel deze dag centraal. Jullie strijden in twee teams tijdens verschillende challenges op de survivalbaan, in het bos en op het water. Welk team geeft 100 procent en wint deze battle?