Dump je goede voornemens dag

Copini's Blog
17 January 2023

Het schijnt vandaag Dump je goede voornemens dag te zijn. Veel mensen houden het blijkbaar maar twee weken vol! Wij waren ons goede voornemen nog niet eens écht begonnen. Dus dumpen we ‘m ook nog maar niet… Wat ons goede voornemen is? Nog meer mensen laten genieten van bewegen in de buitenlucht! Benieuwd hoe wij dat gaan doen? Je leest het hieronder:


Vinyasa Yoga

Misschien zag je het al in onze evenementenkalender voorbij komen: Outdoor Vinyasa Yoga. Op zaterdag 24 maart is de aftrap en geeft Peter de eerste Outdoor Vinyasa Yoga les. Vanaf april geeft hij die les wekelijks op woensdagavond! Bij Vinyasa Yoga wissel je dynamische bewegingen af met ontspannende oefeningen.


“Ik zit op buitensport, en jij?”

Ons wekelijkse sportaanbod voor volwassenen is gevarieerd. Maar voor de kleintjes nog niet. Hoe leuk is het voor de kinderen om allemaal verschillende buitenactiviteiten te ontdekken. En dat in de natuur op één van de mooiste plekjes van Leeuwarden! Denk aan: kanoën, klimmen, survivalrun, speurtochten wandelen, vlot-bouwen en kinderpaintball. Een afwisselend sportprogramma, voor ieder wat wils. Zo leren de kinderen zichzelf verder ontdekken en verleggen ze op jonge leeftijd al grenzen. Op welke sport je kind dan zit? Op buitensport!


Evenementen aanbod

We hebben begin dit jaar onze actiekalender al met jullie gedeeld en wij zijn er toch wel een beetje trots op! Veel evenementen en veel variatie in het aanbod. Hopelijk kom jij ook genieten van bewegen in de buitenlucht óf hebben we je in elk geval geïnspireerd wat vaker naar buiten te gaan.


Tot buiten!