Clinic hardlooptechniek


Clinic hardlooptechniek

€ 12,50

Clinic hardlooptechniek

Omschrijving

Schaatsen, skiën of survivalrun; sporten die je niet zomaar doet. Je neemt les bij een trainer of instructeur. Maar als het op hardlopen aankomt dan kunnen we het allemaal al. Gewoon een beetje harder gaan dan wandelen, toch?

Maar als hardloper en techniektrainer Victor Plomp rondkijkt op een gemiddelde zondagochtend, ziet hij een grote verscheidenheid aan ‘loopstijlen’. Ook als je zelf geen trainer bent, zie je dat de ene stijl makkelijker en sneller oogt dan de andere.

Hoe loop jij?

Zou je graag gemakkelijker willen hardlopen? Of wellicht wil je jouw pr verbeteren en lukt het maar niet je snelheid te verhogen? Misschien is het eens tijd voor een hardloop-les!

Kom naar de clinic hardlooptechniek van Victor Plomp en maak direct stappen richting een loopstijl die beter bij jou past. De clinic duurt 1 uur.

Victor heeft door hardlooptechniek te veranderen zijn eigen pr’s verbroken maar ook anderen tot snellere tijden geholpen. Zelf loopt hij graag afstanden tussen de 5 en 75 kilometer.

Datum hardloop clinic

Vanwege de corona-maatregelen is het nog niet mogelijk om de clinic te organiseren. Zodra er versoepelingen zijn, wordt de datum vastgesteld.