Buitensport voor kids

Is jouw kind altijd druk met het klimmen in alles wat hij/zij ziet? Of niet weg te slaan uit de bossen? Dan is de buitensport middag op 28 februari iets voor hem/haar.

.

3 artikelen  


Heerlijk buitensporten

Bij Copini Buitensport weten wij als geen ander hoe fijn het is om de hele dag lekker buiten te spelen/sporten. Dus bieden wij vanaf april buitensport aan. Een gevarieerd aanbod in onder andere survivalrun, boogschieten, klimmen, vlot-bouwen, kinderpaintball en nog veel meer. Alle kinderen van de leeftijden 8 t/m14 jaar, of je nu wel of niet ervaring hebt, zijn welkom!

Voorjaarsvakantie

Maar omdat april nog zo ver weg is en wij in ieder geval niet kunnen wachten om jou nu al iets leuks aan te bieden, kan je op 28 februari bij ons langs komen voor een buitensport middag. Van 14:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om samen met ons de buitensport te ontdekken. Het word gegarandeerd een leuke middag!

Maar we willen nog niet te veel verklappen, het enige waar je over moet nadenken zijn de volgende dingen:

Praktische zaken

  • Trek je buitensport kleding/ sporttenue aan. En check van te voren even het weer zodat je niet te koud wordt;
  • Neem een flesje water mee;
  • En een goed humeur :)

Zouden wij daarnaast mogen vragen om in de opmerkingen te plaatsen via welk platform je hier terecht bent gekomen? Dat zou ons erg helpen. Alvast bedankt ! En tot dan.