WANNEER IS MIJN AANVRAAG DEFINITIEF?

Nadat je de aanvraag hebt gedaan in op onze website, ontvang je binnen 24 uur van ons reactie per e-mail. Als je aanvraag is goedgekeurd, is dit tevens de bevestiging van je reservering.

WAAROM MOETEN JULLIE DE AANVRAAG CHECKEN?

Zodra we je aanvraag ontvangen, gaan we voor je checken of de aangegeven datum en avonturenlocatie beschikbaar is en of we voldoende enthousiaste instructeurs beschikbaar hebben. Je hoort binnen 24 uur van ons of de aanvraag akkoord is. Indien één van de factoren verhinderd zijn, komen we met een alternatief voorstel.

GELDEN ER ALGEMENE VOORWAARDEN?

Ja, als je met ons op avontuur gaat, hanteren we onze Algemene Voorwaarden, zodra de reserveringsaanvraag is goedgekeurd. Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op.

ZIJN DE ACTIVITEITEN ALTIJD ONDER BEGELEIDING?

Jazeker, tijdens het arrangement staan er voldoende enthousiaste (en bekwame) Copini Buitensport-instructeurs voor jullie klaar. Bij de nodige activiteiten zullen zij de deelnemers begeleiden.

WAT MOET IK MEENEMEN ALS DEELNEMER?

Al onze arrangementen zijn lekker buiten! Denk er dus aan dat je comfortabele (sport)kleding draagt en je goed kleed op de weersomstandigheden. Het kan verstandig zijn om een extra set droge (en warme) kleding mee te nemen. En vergeet op een warme zomerdag bijvoorbeeld geen extra flesje water!

Bij onze paintball-arrangementen is er een overall en masker voor alle deelnemers beschikbaar.

MOET IK ME AAN HET MINIMUM AANTAL DEELNEMERS HOUDEN?

Onze arrangementen zijn ingedeeld op het minimum aantal dat vermeld staat in de beschrijving. Indien jullie met minder deelnemers komen dan minimaal is aangegeven, is het verstandig om dit vooraf aan te geven. We kunnen dan overleggen of dit invloed heeft op bijvoorbeeld het spel. We houden echter in elk geval de prijs voor het minimum aantal personen aan.

WAAROM GELDT ER VOOR EEN AANTAL ARRANGEMENTEN EEN MINIMUM LEEFTIJD?

Veel van de arrangementen zijn toegankelijk voor (bijna) alle leeftijden. Bij veel activiteiten staat de minimum leeftijd vermeld ter indicatie. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de activiteiten mee te doen.

De minimum leeftijd die vermeld staat bij de paintball-arrangementen zijn echter wel wettelijk bepaald. Het volwassen paintball is toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar, in verband met het gebruik van de wapens.

KAN IK NA DE BEVESTIGING MIJN BOEKING NOG WIJZIGEN?

Nadat we de betaling hebben ontvangen, is je boeking definitief. Natuurlijk kan het voorkomen dat de geplande datum, het aantal deelnemers, of de activiteiten gewijzigd moeten worden. Dit kan via de e-mail naar: info@copinibuitensport.nl. Pas na bevestiging van ons, zijn de wijzigingen doorgevoerd.

KAN IK NA DE BEVESTIGING MIJN BOEKING NOG ANNULEREN?

We hopen het natuurlijk niet, maar je kunt je boeking tot drie (werk)dagen voor aanvang annuleren. Dit dient per e-mail doorgegeven te worden aan info@copinibuitensport.nl. Je annulering is pas doorgevoerd nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Wil je binnen de drie werkdagen je boeking annuleren, dan heb je helaas geen recht meer op het retourneren van de betaling die voldaan is.

WAT DOEN JULLIE BIJ EEN SLECHT-WEER VOORSPELLING?

We zijn graag buiten en onze arrangementen gaan vrijwel altijd door. Tenzij er, in overleg, besloten wordt dat de weersvoorspellingen zodanig slecht zijn dat dit het plezier tijdens het avontuur belemmert. In dat geval prikken we samen een nieuwe datum voor jullie boeking.

KAN IK ACHTERAF EEN FACTUUR ONTVANGEN?

Op onze avonturenlocaties kun je achteraf de rekening met pin of contant betalen. Wil je liever een factuur ontvangen? Dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens de reserveringsaanvraag.

HEB JE GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG GEVONDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

  •  info@copinibuitensport.nl
  • 058-2038052