Een kijkje in de Copini keuken…

 

Want wat doen buitensporters nu eigenlijk in de winter? Zoals sommige die-hard sporters in deze tijd roepen: ‘Summer bodies are made in winter’, zijn wij van mening dat een succesvolle buitensportzomer valt of staat met de inspanningen in de winter.

Dat is dan ook de reden geweest dat wij (Mariska en Nynke) ons in de afgelopen maanden tot een heus marketingteam ontpopten. Zo zie je maar; de kracht achter Copini Buitensport gaat inmiddels een stuk verder dan ondernemers Marcel en Pepijn. Al is dat eigenlijk al jaren het geval…

 

 

Een klein stukje historie


Wat 10 jaar geleden begon als een eenmansbedrijf, groeit inmiddels als kool. Destijds operationeel in voornamelijk Leeuwarden en omstreken, begon de échte groei met de overname van de prachtige buitensport- en groepslocatie Natuurlijk Kollumeroord. Inmiddels hebben we, gevestigd naast het grootste outdoor paintball-veld van Friesland, een waar Clubhuis (a.k.a. Casa Copini) weten te realiseren op ons Outdoorpark Grote Wielen in Leeuwarden. Maar ons bereik groeit stap voor stap door naar andere provincies, want met ons mobiele paintball-veld en de verplaatsbare survivalbaan kennen we geen grenzen!

 

 

Teamwork


In veel van onze avontuurlijke arrangementen staat teamwork centraal. En om er nog maar een krachtige sportquote in te gooien (daar zijn wij dol op): ‘practice what you preach’. We zijn dan ook trots op het teamwork binnen Copini Buitensport. Naast ontelbare helpende handen van stagiaires, vrijwilligers en oproep-toppers die elk hoogseizoen weer bij ons aansluiten, werken we met een harde kern van vaste buitensport specialisten, die stuk voor stuk het “Copini Buitensport-gevoel’’ over weten te brengen naar onze gasten.

 

 

Dream big or go home


Net als bij onze gasten, leggen we onze eigen lat elk jaar weer iets hoger om te blijven groeien. We willen namelijk nog veel meer mensen laten genieten in de buitenlucht! Met onze eigen bootcamp-trainingen in Leeuwarden, Hardegarijp én Groningen, motiverende samenwerkingen met onder andere SC Cambuur en OutdoorNL en veel mooie nieuwe arrangementen en evenementen, gaan we het nieuwe seizoen tegemoet!

Het nieuwe seizoen wordt officieel gestart tijdens de feestelijke opening van Outdoorpark Grote Wielen, op 2 april aanstaande. Je bent van harte welkom om het Outdoorpark te komen beleven! Onze instructeurs staan de hele middag klaar met de leukste buitensportactiviteiten voor jong & oud!

De opening staat uiteraard op onze evenementenkalender vermeld. Bekijk ook onze andere geplande events voor 2018!

 

 

Zien we je op 2 april?

 

Nynke & Mariska
Communicatie- en buitensportliefhebbers

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a Reply