Lopen tot de zon opkomt


Lopen tot de zon opkomt

€ 17,50

nacht van 29 op 30 maart

Omschrijving

Volgens ons zegt de titel al genoeg. Bij dit evenement lopen we door tot de zon opkomt! Oftewel het nachtelijke hardloopevenement dat je niet wilt missen. En ja, dat zeggen we met zekerheid. Is het niet de uitdaging in het hardlopen, dan is het wel de gezellige en motiverende sfeer die dit evenement met zich meebrengt. Wij geloven er bij Copini namelijk in, dat we samen een nog mooiere belevenis neerzetten, dan alleen. Dus loop je met ons mee?

We nemen je alvast mee in de belevenis:

Het is 03:00 uur en je wordt wakker door de wekker. Het was een korte nacht, maar met een portie motivatie kleed je je aan in je favoriete hardloopkleding. Je rijdt naar de verzamelplaats waar je om 03:45 uur wordt verwacht en maakt nog even een praatje met de mede deelnemers. Wat een enthousiasme, dit wordt leuk!! De klok slaat 4 uur en we beginnen met een mooi tempo dat iedereen kan bijhouden, het nachtelijke evenement is begonnen! Hoeveel kilometer je gaat rennen weet je nog niet, maar wat je in ieder geval wel weet is dat er na aankomst een heerlijk ontbijtje op je staat te wachten. Aan tafel praten we na over hoe de nacht is verlopen. Dit was een beleving waar je nog lang over zal napraten tijdens het paasontbijt ;)

Reacties van de vorige editie:

"Bedankt voor de goede organisatie!! Was een hele ervaring dit. Super!!"
"Wat was dit heerlijk! Heel erg bedankt dat we dit met elkaar mochten ervaren!"
"Prachtig was 't! Hele ervaring en erg leuk om met z'n allen te doen, dank!"

Randvoorwaarden:

  • Een basis tot goede hardloop conditie;
  • Een portie motivatie;
  • Neem vrienden of familie mee en ren samen;
  • Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart;
  • Exacte tijd en verzamelplaats wordt nog gecommuniceerd via de mail;
  • Een lege buik voor een heerlijk ontbijt bij aankomst.

Mocht je allergieën hebben, geef dit dan per mail aan bij info@copinibuitensport.nl of schrijf het in de opmerkingen onder de datum.

Tot dan!