Outdoor Vinyasa Yoga - 25 maart 2023


Outdoor Vinyasa Yoga - 25 maart 2023

€ 15,-

25 maart 2023 - 10:00 uur

Omschrijving

Bij de start van de lente trekken we massaal naar buiten. En wat is er nu fijner dan heerlijk ontspannen bij Outdoor Vinyasa Yoga. Zaterdag 25 maart organiseren we onze eerste Outdoor Vinyasa Yoga, met prachtig uitzicht op De Grote Wielen. Vanaf woensdag 5 april wordt Yoga in ons vaste aanbod opgenomen. Je kunt dan iedere woensdagavond genieten van 20:00 - 21:00 uur een Outdoor Vinyasa Yoga les.

Vinyasa Yoga

Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga. Vinyasa is een yogavorm met dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent. Samen met de focus op je ademhaling kom je in een fijne flow.

In de les zit een rustige opbouw naar de meest uitdagende houdingen. Vanuit de uitdagende houdingen bouwen we weer rustig af naar meer ontspannende houdingen. Deze actieve vorm van yoga is uitermate geschikt om buiten te beoefenen. Heerlijk ontspannen door inspanning. En dat in de frisse buitenlucht.

Yoga in de natuur

Beland in een unieke kalmte van ons bijzondere plekje in de natuur aan De Grote Wielen in Leeuwarden, met Outdoor Vinyasa Yoga. In het voorjaar en de zomer hoor je de vogels fluiten. In de donkere maanden fladderen de vleermuizen rondom de tent die je prachtig kunt zien in het maanlicht.


Praktische tips en informatie voor een fijne Vinyasa les:

  • Draag comfortabel zittende kleding, zodat je kleding je niet beperkt in jouw bewegingen
  • Draag laagjes. Het ene moment ben je warm van de uitdagende houdingen, het andere moment trek je graag weer wat aan vanwege een ontspannende houding
  • Neem een dekentje mee (voor de eindontspanning)
  • In principe doe je de oefeningen met blote voeten. Op koudere dagen kun je ervoor kiezen anti-slip sokken te dragen
  • Yogamatjes zijn beschikbaar. Voel je vrij je eigen matje mee te nemen