Flow Yoga


Wat is Flow Yoga?


Yogadocent Janel zal jullie begeleiden in een opbouwende flow. Waar eerst ruimte is om te landen; het loslaten van de dagelijkse dingen. Tijdens de dynamische flow zullen houdingen elkaar in een rustig tempo opvolgen, waarbij het tempo geleidelijk wordt opgevoerd. De flow wordt weer langzaam afgebouwd en door middel van een eindontspanning in combinatie met meditatie wordt de les afgerond. Meld je aan voor de eerstvolgende Flow Yoga les via Eversports.

Outfit & benodigdheden

Wij zorgen voor yogamatten en eventuele andere attributen (zoals blokken) die nodig zijn voor de les. Voel je vrij om je eigen yogamat en tools mee te nemen.

We raden een comfortabele outfit aan, opgebouwd uit laagjes. Middenin de flow kun je het warm krijgen van de opeenvolgende yoga houdingen. Voor de eindontspanning is het weer fijn om een trui of vest aan te kunnen trekken. Verder raden wij aan om een (fleece)kleed of kussentje mee te nemen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken.

De les vindt binnen in 'Casa Copini' plaats. Vanaf het voorjaar wordt de yoga les bij mooi weer buiten gegeven.

Yoga momenten & aanmelden

Vooralsnog bieden wij iedere laatste woensdag van de maand een Flow Yoga les aan. De Flow Yoga les duurt 75 minuten en kost €12,50 per les. Klik hier om je aan te melden voor de les. (Je wordt doorverwezen naar Eversports). Aanmelden kan ook via de Eversports App.


Covid-19:

De huidige corona-maatregelen laten het niet toe om yoga-lessen te geven. Zodra de maatregelen versoepelen, worden de yoga-lessen weer ingepland.