Starten met survivalrun


Survivalrun = werken aan je weerstand, je kracht én je conditie en dat in de gezonde buitenlucht.

Veel mensen zoeken naar alternatieven nu de sportscholen gesloten zijn en zo merken we dat er veel interesse ontstaat voor survivalrun. Survivalrun is een veelzijdige buitensport waarbij je kracht, conditie, souplesse, klim-techniek en doorzettingsvermogen ontwikkelt. Het klimmen in (veelal technische) hindernissen wordt afgewisseld met hardlopen.

Om de klimtechnieken onder de knie te krijgen, in verband met de veiligheid én voor het plezier in het beoefenen van de sport is het volgen van lessen bij een ervaren instructeur van belang. Daarom bieden wij eind april weer een beginnerscursus survivalrun aan.

Helaas is het momenteel nog niet toegestaan om groepsles te geven, daarom hebben we een speciaal corona aanbod: 5x persoonlijke survivalrun (techniek) training. Niet voor een PT-tarief, maar al vanaf €12,50 per uur!

Een derde mogelijkheid is je op sleeptouw te laten nemen door een ervaren survivalrunner.


3 manieren om veilig en effectief te starten met survivalrun:

1. Persoonlijke survivalrun training (5x)

Het is mogelijk om je individueel aan te melden of in tweetallen. De train-momenten worden in overleg ingepland.

2. Heb je een ervaren survivalrun maatje?

Mocht je een maatje hebben die een ervaren survivalrunner is, dan kun je ook door hem/haar op sleeptouw worden genomen. Zolang jullie 1,5 m. afstand onderling bewaren mag er in tweetallen bij ons getraind worden. Klik hier voor tijden en tarieven.

3. Survivalrun beginnerscursus

Start je liever in een groep en kun je nog wat geduld opbrengen? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus survivalrun die (hopelijk) op 23 april 2021 van start zal gaan.