Bootcamp


Wat is bootcamp?


Je wilt graag lekker afwisselend buiten trainen, volop door alle seizoenen heen, gezellig in een groep én onder professionele begeleiding? Dan is bootcamp iets voor jou! We wisselen kracht-training af met conditietraining, iedere bootcamp training weer anders!

Lekker samen buiten


Gebruik je Copini Buitensport Bootcamp gezelschap om het beste uit jezelf te halen op je eigen niveau! In de frisse buitenlucht leer je van ieder weertype te genieten (slecht weer bestaat straks niet meer ;-))!

Copini Buitensport staat voor aandacht voor ieder individu in de groep. Maak je wensen bekend en leg je vragen en doelen voor. Op ieder niveau word je uitgedaagd. Een extra rondje voor de topsporter, een rustige dribbel voor de starter.

Trainingslocatie, -tijden & aanmelden

De bootcamp training wordt aangeboden in bij De Grote Wielen in Leeuwarden. Jouw Copini Buitensport trainingsabonnement of strippenkaart mag je ook inzetten voor de andere trainingsvormen: outdoor fitness & survivalrun. Aanmelden voor de training(en) kan via Eversports. Bekijk het rooster hieronder: