Outdoor kids


Wat is Outdoor kids?

Outdoor kids is buitensport voor kinderen (8 - 14 jaar) die het fijn vinden om in een kleine groep te sporten met veel begeleiding. We doen allemaal toffe dingen zoals: survivalrunning, freerunning, kanovaren en soms zelfs paintballen, vlot-bouwen of vuur-maken.

Grenzen verleggen en lekker bewegen in de buitenlucht

We kijken goed naar waar de kinderen het spannend beginnen te vinden. We ontdekken grenzen en proberen die te verleggen. Zo werken we aan de fysieke gezondheid, het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van de kids. En ook aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Tijden & aanmelden

Outdoor kids training is iedere vrijdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur (m.u.v. schoolvakanties). Aanmelden voor deze training kan via Eversports. Maak kennis door middel van een gratis proefles. Daarna enthousiast? Dan kunnen jullie een jaarabonnement of maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten of kiezen voor een 10x strippenkaart.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Omdat we in kleine groepen aan de slag gaan, liggen de kosten wat hoger. Zijn de kosten te hoog? Dan is tegemoetkoming via het Jeugdfonds Sport & Cultuur mogelijk. Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag.