Gentle Flow Yoga


Vanaf 3 april 2024 kan je weer genieten van jouw Gentle Flow Yoga moment.

Meld je aan voor een gratis proefles.


Gentle Flow Yoga


De Gentle Flow Yoga is gebaseerd op Vinyasa Yoga. Het is een yogavorm met dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent. Samen met de focus op je ademhaling kom je in een fijne flow.


In de les zit een rustige opbouw naar de meest uitdagende houdingen. Vanuit de uitdagende houdingen bouwen we weer rustig af naar meer ontspannende houdingen. Deze actieve vorm van yoga is uitermate geschikt om buiten te beoefenen. Heerlijk ontspannen door inspanning. En dat in de frisse buitenlucht.


Yoga in de natuur

Beland in een unieke kalmte van ons bijzondere plekje in de natuur aan De Grote Wielen in Leeuwarden, met Gentle Flow Yoga. In het voorjaar en de zomer hoor je de vogels fluiten. In de donkere maanden fladderen de vleermuizen rondom de tent die je prachtig kunt zien in het maanlicht.


Onze overdekte plaza is een fijne plek voor de Gentle Flow yogales. Dankzij de tent zitten we altijd droog en door de open zijkanten heb je prachtig uitzicht op De Grote Wielen.


Praktische tips en informatie voor een fijne yoga les:

  • Draag comfortabel zittende kleding, zodat je kleding je niet beperkt in jouw bewegingen.
  • Draag laagjes. Het ene moment ben je warm van de uitdagende houdingen, het andere moment trek je graag weer wat aan vanwege een ontspannende houding.
  • Neem een dekentje mee (voor de eindontspanning).
  • In principe doe je de oefeningen met blote voeten. Op koudere dagen kun je ervoor kiezen anti-slip sokken te dragen.
  • Yogamatjes zijn beschikbaar. Voel je vrij je eigen matje mee te nemen.


Meld je aan voor een gratis proefles of bestel een strippenkaart.