Survivalrun


Wat is survivalrun?

Survivalrun is een veelzijdige buitensport waarbij je kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen ontwikkelt. Het klimmen in hindernissen wordt afgewisseld met hardlopen. Benieuwd of deze sport iets voor jou is? Klik voor de mogelijkheden op: Starten met survivalrun.

Avontuurlijk trainingsterrein

Een full body workout op ons avontuurlijke trainingsterrein aan De Grote Wielen. Klimmend in netten, touwen en eindeloze combi’s is jouw training nooit saai of eentonig. De diversiteit aan hindernissen blijft jou uitdagen en anders doet de trainer dat wel met altijd weer een andere training.


Bij Copini Buitensport train je in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Zodra je de basistechniek onder de knie hebt, ligt de focus op het sneller en efficiënter leren klimmen.


Trainingstijden & aanmelden

De survivalrun training vindt plaats op maandag en vrijdag van 19:30 tot 21:00 uur, bij de Grote Wielen in Leeuwarden. Jouw Copini Buitensport trainingsabonnement of strippenkaart mag je ook inzetten voor de andere trainingsvormen: bootcamp & outdoor fitness. Aanmelden kan via Eversports.

Trainen in corona-tijd

In het voorjaar van 2020 waren we vanwege de lockdown tijdelijk gesloten. Sinds 11 mei 2020 zijn we gelukkig weer open. Uiteraard houden we ons aan alle door de overheid opgelegde maatregelen. Momenteel worden er geen groeps-trainingen aangeboden maar trainen we individueel of in tweetallen. In verband met de avondklok zijn de trainingstijden vervroegd en bieden we extra train-momenten aan zodat er meer spreiding is. Bekijk het rooster hieronder: