Outdoor Fitness


Wat is outdoor fitness?


Je wilt graag fitter en sterker worden, goede begeleiding bij je workout en dat het liefst lekker buiten? Dan is outdoor fitness wat voor jou! Tijdens deze trainingen werk je aan een krachtige (basis)conditie en helpt de trainer jou met het bereiken van persoonlijke fitness doelen.

Buiten-zijn geeft energie!


Ontwikkel spierkracht en bouw conditie op tijdens de outdoor fitness trainingen. Tijdens deze training is ervaring niet van belang. We begeleiden jou graag richting een fitte(re) versie van jezelf! Dit doen wij met de inzet van fitness attributen en door te werken met je eigen lichaamsgewicht.

Trainingslocaties, tijden & aanmelden


De Outdoor Fitness training vindt plaats op maandag en donderdag van 19:30 tot 20:30 uur en op vrijdagochtend van 10:00 - 11:00 uur in Leeuwarden. Jouw Copini Buitensport trainingsabonnement of strippenkaart mag je ook inzetten voor de andere trainingsvormen: bootcamp & survivalrun. Aanmelden voor de training(en) kan via Eversports.

Trainen in corona-tijd

In het voorjaar van 2020 waren we vanwege de lockdown tijdelijk gesloten. Sinds 11 mei 2020 zijn we gelukkig weer open. Uiteraard houden we ons aan alle door de overheid opgelegde maatregelen. Momenteel worden er geen groeps-trainingen aangeboden maar trainen we individueel of in tweetallen. In verband met de avondklok zijn de trainingstijden vervroegd en bieden we extra train-momenten aan zodat er meer spreiding is. Bekijk het rooster hieronder: