Iedere dinsdag en donderdag van 16:00 - 17:00 uur: buitensport voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Wat is buitensport voor kinderen?

Bij buitensport horen allerlei avontuurlijke activiteiten. Zo kunnen de kinderen al jong hun grenzen verleggen en dat in de gezonde buitenlucht. Denk hierbij aan: survivalrun, boogschieten, kanoën, vlotbouwen, Robinson proeven, speurtocht wandelen en nog veel meer! Kortom een veelzijdig en uitdagend programma.

Het is geschikt voor alle kinderen, of je nou wel of niet een sportieve achtergrond hebt, wij verwelkomen je graag. Laten we samen gaan ontdekken hoe goed jij bent in het schieten met pijl en boog en kijken hoe snel jij het vuur aankrijgt tijdens de vuurproef, of wie weet klim en klauter je zo de hindernissen door. Genoeg leuke activiteiten om een avontuurlijk programma neer te zetten. Oh en voor ik het vergeet te zeggen, ze komen niet altijd droog of schoon terug van de training. Let dus op extra schone kleding en een handdoek.

Kom jij wekelijks je avonturen beleven of kom je af en toe langs? Alles mag en kan! Eerst proberen, voordat je een abonnement gaat aanschaffen? Klik dan hier voor een proefles en plan hem snel in.

Aanmelden kan via de Eversports app.

Voor de abonnementsvormen kun je kiezen uit:

Kies voor een 10x-strippenkaart of:

Stuur bij vragen gerust een mail naar info@copinibuitensport.nl. Of vul het contact formulier in.

Bekijk het volledige rooster hieronder

Neem een kijkje bij de activiteiten die we bij jou op locatie kunnen organiseren
Alle buitensport activiteiten

Ontdek jouw avontuurlijke kant bij Copini Buitensport

Bij Copini Buitensport bieden we een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals teambuilding en watersport. Of je nu op zoek bent naar een spannende kanospeurtocht, een uitdagende survivalrun of een adrenaline-pompend paintballarrangement, wij hebben voor elk wat wils.

Teambuilding: versterk de band met je collega's

Paintball: beleef het op jouw eigen locatie

Ontdek de spanning van een survivalrun

Buitensport voor kids

Begeleid sporten in de gezonde buitenlucht