Teams in touw - Boek hieronder

Wat is teams in touw?

Teams in touw is een teambuildingsactiviteit waarbij de deelnemers ervaren hoe de samenwerking in het team verloopt. Ondertussen ontdekt het team welke bijdrage ieder teamlid levert aan de samenwerking. Optioneel kan dit inclusief een Belbin teamroltest.

De activiteit begint met een interactieve inleiding over de geschiedenis van het knopen, gevolgd door een toelichting op de vele relaties tussen knopen en samenwerken.

De workshop duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van jullie specifieke wensen. Zo kan bijvoorbeeld een Belbin teamroltest onderdeel zijn van de workshop. Theorie over de teamrollen en de resultaten worden dan in de workshop verwerkt. Er kan ook specifiek aandacht worden gegeven aan thema's als besluitvorming, leiderschap en kwaliteitszorg.

De knoop-activiteit is een metafoor voor de dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct is een afgeleide van het groepsproces.

'Teams in touw' is goed te combineren met andere activiteiten zoals de Bedrijven Expeditie, het Keuze Programma, Bedrijven Survival of Bedrijven Bootcamp.

Bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

{{gallerij}}

Ontdek jouw avontuurlijke kant bij Copini Buitensport

Bij Copini Buitensport bieden we een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals teambuilding en watersport. Of je nu op zoek bent naar een spannende kanospeurtocht, een uitdagende survivalrun of een adrenaline-pompend paintballarrangement, wij hebben voor elk wat wils.

Teambuilding: versterk de band met je collega's

Paintball: beleef het op jouw eigen locatie

Ontdek de spanning van een survivalrun

Teambuilding

Versterk de band met je team