Wat is Outdoor kids?

Outdoor kids is buitensport voor kinderen (8 - 14 jaar) die het fijn vinden om in een kleine groep te sporten met veel begeleiding. We doen allemaal toffe dingen zoals: survivalrunning, freerunning, kanovaren en soms zelfs paintballen, vlot-bouwen of vuur-maken.

Grenzen verleggen en lekker bewegen in de buitenlucht

We kijken goed naar waar de kinderen het spannend beginnen te vinden. We ontdekken grenzen en proberen die te verleggen. Zo werken we aan de fysieke gezondheid, het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van de kids. En ook aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Tijden & aanmelden

Outdoor kids training is iedere vrijdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur (m.u.v. schoolvakanties). Aanmelden voor deze training kan via Eversports. Maak kennis door middel van een gratis proefles. Daarna enthousiast? Dan kunnen jullie een jaarabonnement of maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten of kiezen voor een 10x strippenkaart.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Omdat we in kleine groepen aan de slag gaan, liggen de kosten wat hoger. Zijn de kosten te hoog? Dan is tegemoetkoming via het Jeugdfonds Sport & Cultuur mogelijk. Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag.

Bekijk het volledige rooster hieronder

Neem een kijkje bij de activiteiten die we bij jou op locatie kunnen organiseren
Alle buitensport activiteiten

Ontdek jouw avontuurlijke kant bij Copini Buitensport

Bij Copini Buitensport bieden we een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals teambuilding en watersport. Of je nu op zoek bent naar een spannende kanospeurtocht, een uitdagende survivalrun of een adrenaline-pompend paintballarrangement, wij hebben voor elk wat wils.

Teambuilding: versterk de band met je collega's

Paintball: beleef het op jouw eigen locatie

Ontdek de spanning van een survivalrun

Buitensport voor kids

Begeleid sporten in de gezonde buitenlucht