Personal Training

De overdekte Fitness Plaza van de buitensportschool is een unieke locatie voor Personal Training. Samen met je Personal Trainer kun je hier werken aan jouw specifieke doelen én dat in de frisse buitenlucht. Bij onze 'sportschool' kijk je niet naar muren, maar ervaar je het weidse uitzicht over de Wielen.

Een gezondere leefstijl, sterker worden na een blessure of trainen voor een sportief doel? Het is allemaal mogelijk. Aan de hand daarvan maakt je Personal Trainer een programma op maat, de trainingen plan je samen wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Vul daarvoor het contactformulier in.

Naast het reguliere tarief van de PT is het ook mogelijk om de betaling te doen via Bedrijfsfitnessplan Nederland, dat kan tot 42% schelen op het tarief middels een fiscale regeling.

{{gallerij}}

Bekijk het volledige rooster hieronder

Neem een kijkje bij de activiteiten die we bij jou op locatie kunnen organiseren
Alle buitensport activiteiten

Ontdek jouw avontuurlijke kant bij Copini Buitensport

Bij Copini Buitensport bieden we een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals teambuilding en watersport. Of je nu op zoek bent naar een spannende kanospeurtocht, een uitdagende survivalrun of een adrenaline-pompend paintballarrangement, wij hebben voor elk wat wils.

Teambuilding: versterk de band met je collega's

Paintball: beleef het op jouw eigen locatie

Ontdek de spanning van een survivalrun

Buitensportschool

Fitter worden in de gezonde buitenlucht