Onze locatie

Voordat jouw outdoor avontuur begint, verwelkomen we je graag in ons clubhuis of op het ruime terras daarachter. Het clubhuis 'Casa Copini' heeft de volgende faciliteiten: kleedkamers, douches en toiletten. Indien gewenst kun je aan de bar een drankje bestellen. Binnen zijn zo'n 40 zitplaatsen en het terras biedt plek voor meer dan 70 personen.

Avontuur bij De Grote Wielen in Leeuwarden

Wij zitten gevestigd op een unieke locatie aan natuurgebied De Grote Wielen. Graag laten we jou genieten van de prachtig natuur tijdens de avontuurlijke activiteiten die je bij ons kunt beleven. Zo kun je outdoor paintballen, survivallen, boogschieten, kanovaren, klimmen en tokkelen. Verder hebben we een ruim aanbod aan teambuildings games en laten we je graag Expeditie Robinson-avonturen ervaren.

Trainen bij de Buitensportschool

Voor wie structureel wil buitensporten bieden wij bijna iedere doordeweekse avond een buitensport training aan. Hierbij kun je bijvoorbeeld gaan voor een bootcamp avond of ga voor het fitter worden tijdens het fitness circuit op vrijdagochtend. Maar ook survival- en obstaclerun, personal training, outdoor kids en de buitensport behoort tot de mogelijkheden.

Bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Ons adres:

Copini Buitensport
Butlan 4,
8926 XH Leeuwarden