Actieweek Franse Alpen

Ga je 26 t/m 31 juli 2020 met ons mee op avontuur?
31 October 2019

Van 26 t/m 31 juli 2020 zoeken wij het avontuur weer op in het uitdagende Franse Alpengebied! Tijdens deze actieve buitensportweek kun je genieten van de volgende activiteiten:


Canyoning
We volgen de weg van de rivier. Door de grote hoogteverschillen komen we regelmatig een waterval tegen. Abseilen door het bruisende water of een sprong in een uitgesleten poel.


Rotsklimmen
De Ecrin kent een enorm aantal klimgebieden met veel diversiteit.

Via Ferrata
"De ijzeren weg". Staalkabels om je aan te zekeren en grote nieten als trap. Prachtige paden langs de berghellingen, waar je normaal niet kan of zou durven lopen.

Raften
De Durance is een mooie rivier om te raften. Rustige stukken wisselen elkaar af met stevige passages waar je als groep flink moet werken om er goed doorheen te komen.

Kajakken
De kuip afgedicht met spatzeil. We oefenen wat je moet doen als je omgaat, daarna is het tijd voor een mooie tocht over de Durance.


We kamperen op een rustige camping in de buurt van Briançon. De kosten komen op €360,- p.p. voor alle activiteiten, begeleiding, het gebruik van het materiaal en de faciliteiten om te koken. Dit is exclusief de reis (carpoolen), de campingplaats en het eten en drinken.
De actieweek is geschikt voor 18+ deelnemers en voor jeugd vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Meld je aan of stel je vraag via info@copinibuitensport.nl.