Van 14 t/m 21 augustus 2021 zoeken wij het avontuur weer op in het uitdagende Franse Alpengebied! Tijdens deze actieve buitensportweek kun je genieten van de volgende activiteiten:

Canyoning

We volgen de weg van de rivier. Door de grote hoogteverschillen komen we regelmatig een waterval tegen. Abseilen door het bruisende water of een sprong in een uitgesleten poel.

RotsklimmenDe Ecrin kent een enorm aantal klimgebieden met veel diversiteit.

Via Ferrata"De ijzeren weg". Staalkabels om je aan te zekeren en grote nieten als trap. Prachtige paden langs de berghellingen, waar je normaal niet kan of zou durven lopen.

RaftenDe Durance is een mooie rivier om te raften. Rustige stukken wisselen elkaar af met stevige passages waar je als groep flink moet werken om er goed doorheen te komen.

KajakkenDe kuip afgedicht met spatzeil. We oefenen wat je moet doen als je omgaat, daarna is het tijd voor een mooie tocht over de Durance.

MountainbikenDe routes in Les Ecrins zijn eindeloos. We nemen je mee de bergen in en dagen je uit op je eigen niveau.

**Aanvullende activiteiten:**Om de dagen optimaal te benutten, hebben we naast bovengenoemde activiteiten de mogelijkheid om de ochtend te beginnen met een Sunset Yoga workshop. Voor het ontbijt lichaam en geest optimaal voorbereiden op de komende dag. En bij een warme dag een duik in het heerlijke koele water van Lac de la Roche de Rame, of na het avondeten klimmen op een mooie rots in de buurt van het verblijf.

We kamperen op een rustige camping in de buurt van Briançon. De kosten komen op €360,- p.p. voor alle activiteiten, begeleiding, het gebruik van het materiaal en de faciliteiten om te koken. Dit is exclusief de reis (carpoolen), de campingplaats en het eten en drinken. Als er vraag is naar overnachting in een groepsverblijf, kunnen we dat eventueel ook faciliteiten.

De actieweek is geschikt voor 18+ deelnemers en voor jeugd vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Meld je aan of stel je vraag via info@copinibuitensport.nl.