Kajak clinic


Kajak clinic

€ 25,-

zaterdag 1 juni 13:00 - 16:00 uur

Omschrijving

Op zaterdag 1 juni gaan we met z’n allen het water op. Wat je beweegreden ook is, of je nou meedoet aan survivalruns, mee naar de Pyreneeën gaat of gewoon meer wilt leren over de peddeltechniek, het kan allemaal. Misschien ken je het wel, je wilt een stuk varen op het water, maar het enige wat je ziet zijn de rietkragen aan de linker- en rechterkant.. Dat schiet helaas niet zoveel op. Daarom leggen we op deze dag de basis van de peddeltechniek, je spatzeil trekken en voor de gevorderden eventueel; de eskimorol.

Door deze technieken te leren verlies je op survivalruns geen tijd meer bij een water onderdeel. Mocht je beweegreden zijn om met ons mee te gaan naar de Pyreneeën, leuk! Dan leer je op deze dag de beginselen van de peddeltechniek. In de Pyreneeën varen we op een opblaasbare open kano, iets anders, maar het vergt dezelfde peddeltechniek ;)

De dag beginnen we met een stuk theorie achter kajak varen. Vervolgens komen de materialen zoals de peddel en de kajak aanbod. Na de introductie krijgt iedereen een kajak en zullen we de verkregen informatie in de praktijk uitvoeren.

Randvoorwaarden:

  • Zaterdag 1 juni van 13:00 tot 16:00 uur;
  • Inclusief 1 drankje naar keuze;
  • Zwemkleding aan;
  • Zwemdiploma verplicht;
  • Douches zijn aanwezig.