Paintball op jouw locatie - Boek hieronder

Wil je graag paintballen op je eigen locatie? Dan komen wij naar je toe!

Of jullie nu willen paintballen in Leeuwarden, Groningen, Heerenveen, Assen, Emmen of Zwolle, Copini Buitensport kan overal in Nederland een paintball speelveld voor jullie realiseren! We beschikken namelijk over een mobiel speelveld dat ter plekke opgebouwd kan worden.

Deze tak van outdoor paintball is geschikt voor grote groepen en festiviteiten. Hierbij kun je denken aan buurtvieringen en dorpsfeesten, maar ook aan de grotere bedrijfsfeesten en schoolsportdagen.

Het mobiele speelveld wordt opgebouwd door onze instructeurs. Door middel van netten wordt het speelveld afgebakend en is de veiligheid voor de omgeving gewaarborgd. Wij dagen de spelers graag uit met verschillende games. Eigen ideeën zijn ook welkom!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Capture the flag, waarbij je de vlag dient te veroveren van de tegenpartij en terug moet zien te brengen bij je eigen vlag. Of misschien vinden jullie team Deathmatch wel veel leuker? We hebben genoeg om te variëren.

Ben je geïnteresseerd in paintball op je eigen locatie? Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Neem hierin alvast het gewenst aantal uren en personen mee.

Bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

{{gallerij}}

Ontdek jouw avontuurlijke kant bij Copini Buitensport

Bij Copini Buitensport bieden we een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals teambuilding en watersport. Of je nu op zoek bent naar een spannende kanospeurtocht, een uitdagende survivalrun of een adrenaline-pompend paintballarrangement, wij hebben voor elk wat wils.

Teambuilding: versterk de band met je collega's

Paintball: beleef het op jouw eigen locatie

Ontdek de spanning van een survivalrun

Paintball

Ervaar de opwinding van paintball