Binnenkort een survivalfeestje?

Staat er een survival kinderfeestje voor de deur? Dan vraag je je misschien af wat de beste outfit hiervoor is? Hieronder lees je tips en krijg je extra informatie, zo hopen wij dat we gelijk al jouw vragen kunnen beantwoorden:

Tips voor kleding en schoenen tijdens het survivallen:

  • Draag (sport)schoenen die vies mogen worden.Ook raden wij aan om een schoon paar schoenen mee te nemen. Vergeet dan niet om ook een plastic tas (of milieuvriendelijker: een dry bag) mee te brengen voor je vieze schoenen en kleding. Laten we het zo zeggen, zelden komt er iemand droog en schoon weg van een survivalfeestje.
  • Trek sportieve kleding aan.Tijdens het survivalfeestje zullen wij namelijk ook gaan hardlopen richting de verschillende oversteekjes en hindernissen die zich op de Grote Wielen bevinden. In een spijkerbroek rent dat net iets minder lekker dan een sportieve outfit. Trek bij voorkeur een lange broek aan voor de survivalrun. En zoals we allemaal weten regent het zo nu en dan in Nederland, dus kan het voorkomen dat de ondergrond nat en modderig zal zijn.
  • Doe niet je nieuwste kleding aan.We begrijpen zeker dat je het liefste je nieuwe kleding wil showen aan al je vriendjes en vriendinnetjes, maar het zou zonde zijn dat de modder er niet meer uitkomt. Neem ze anders gewoon mee om in om te kleden na het feestje.
  • Check voor jullie avontuur de weersvoorspelling.Draag bij koud weer laagjes en kleed je op een warme dag lekker luchtig aan. Bij veel wind zal je op deze open plek snel merken dat een jasje toch wel fijn was geweest. Dus wees slim en zorg dat je laagjes meeneemt of aandoet!

Oftewel neem schone kleding en schoenen mee en voor de vieze kleding een grote plastic tas. Daarnaast hebben wij gescheiden douches en kleedkamers. Dus ze kunnen gewoon weer schoon mee in de auto! ;)