Paintball speciaal voor kinderfeestjes in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een activiteit voor het coolste kinderfeestje van het jaar en woonachtig in de omgeving van Leeuwarden? Dan is paintball outdoor voor kinderen een echte aanrader! Op onze fantastische outdoor paintball locatie De Grote Wielen , welke zich op 5 minuten van Leeuwarden bevindt, kun je uitstekend terecht voor kinderfeestjes. De spanning, adrenaline en het samenwerken creëren een totaal plaatje voor een feestje waar nog lang over gesproken wordt.

Veilig voor Kinderen

Kinderpaintball wordt op dezelfde manier gespeeld als paintball voor volwassen alleen er wordt een ander (veiliger) pistool gebruikt. Dit ‘pistool’ schiet de balletjes weg door middel van een veer. Dat gaat een stuk minder hard dan de ‘normale wapens’ die op luchtdruk werken. Door het gebruik van deze veerdrukwapens is deze sport uitermate geschikt voor kinderen. Zonder enig gevaar of blauwe plekken hebben de jonge deelnemers de middag van hun leven én een fantastisch kinderfeestje!

Wat kun je van ons verwachten voor een fantastisch paintball kinderfeestje?

  • 1,5 uur durend kinderfeestje
  • Inclusief 100 kogels
  • Hierbij wordt gespeeld met paintballmarkers op veerdruk
  • Vanaf 10 personen
  • Incl. chips en drinken
  • Actietarief €15,-

Boek het kinderfeestje direct door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

Nieuw wapen: Shotgun

Paintball Xperience beschikt over een nieuw wapen voor kinderpaintball, namelijk de shotgun. Deze schiet hard, maar wordt nog steeds met een veer weggeschoten en is 100% veilig voor kinderen.

Wat valt er meer te beleven bij de Grote Wielen?

Onze locatie in Leeuwarden is een prachtige buitenlocatie waar nog veel meer te beleven valt! De buitensport instructeurs van Copini Buitensport kunnen de kinderen bijvoorbeeld meenemen naar het survival gedeelte om te klimmen en te klauteren. Ook boogschieten, vlot bouwen en kanovaren behoren tot de mogelijkheden! Ben je geïnteresseerd in deze extra buitensport mogelijkheden? Laat het ons weten via de online aanvraag!

Faciliteiten en horeca

Na de (in)spannende paintball sessies wil je samen met de kids natuurlijk gezellig nazitten. Op onze Paintball Xperience locatie in Leeuwarden is alle ruimte voor de groep kinderen, zodat jullie kunnen napraten onder het genot van een drankje of een patatje.

Daarnaast is het mogelijk om plaats te nemen op het prachtige terras bij onze buren: Restaurant Groote Wielen.

Reserveren van jouw paintball kinderfeestje in Leeuwarden

Vul hieronder jouw gegevens in en boek het fantastische kinderfeestje waar uw zoon of dochter écht blij van wordt!

  • De locatie is op ~5 minuten rijden van Leeuwarden
  • De locatie is op ~20 minuten rijden van Drachten
  • De locatie is op ~20 minuten rijden van Dokkum