BEDRIJFSUITJE FRIESLAND

Een bedrijfsuitje met adrenaline

Hebben jij en je collega’s genoeg van de hele dag achter dat bureau zitten en zijn jullie klaar voor een flinke dosis adrenaline? Bij Paintball Xperience in Leeuwarden, Friesland kun je sluipen door het gras of geduldig afwachten tot de tegenstander dichterbij is om het ‘vuur’ te kunnen openen. Werk samen, leer elkaar beter kennen en versla de tegenstander. Na een bezoek hebben jullie geheid genoeg stof om over na te praten tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Game met je collega’s

Bij Paintball Xperience is het mogelijk om buiten te paintballen en verschillende games te spelen. Het is natuurlijk extra leuk als jullie bedrijfsuitje een bepaald doel heeft. Op onze speelvelden kan jullie groep met verschillende arrangementen verschillende missies spelen. Elk met unieke uitdaging en een spannend spelelement. Kiezen jullie misschien voor:

  • Team Deathmatch: welke van de twee teams blijft het langs overeind?
  • Capture the flag: welk team heeft als eerste de vlag te pakken en wint?
  • Eliminatie paintball: waarbij ieder voor zich speelt?
  • God save the king: welk team weet zijn ‘koning’ het langste te beschermen?

Tijdens de games worden jij en je collega’s uitgedaagd om met elkaar samen te werken en een strategie te bepalen. Door te communiceren en samenwerken kunnen de missies tot een goed einde worden gebracht en zullen de winnaars met trots naar huis gaan.

Een compleet bedrijfsuitje

Paintball Xperience Friesland heeft het grootste outdoor paintball gebied van Friesland.ij de Grote Wielen zijn de paintball terreinen bedekt met grote bomen, struiken en bunkers om je te verschuilen of dekking te zoeken. Wil je liever op je eigen locatie paintballen? Paintball Xperience beschikt over een mobiel veld dat ter plekke opgebouwd kan worden.

Waar jullie ook willen gaan paintballen, met onze interessante arrangementen is er altijd een gave dag te realiseren. Dus neem vooral het hele kantoor mee voor één grote dag vol paintball en andere activiteiten, bij Paintball Xperience kun je altijd terecht. Bekijk hier eens onze arrangementen. Zit er iets voor je tussen?

Paintballen als bedrijfsuitje

Heb je vragen, opmerkingen of wil jij jouw wensen eens met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je al wel vast willen reserveren maar niet zeker weten of dat de definitieve datum zal zijn? Dat is geen probleem. Bij ons kun je vrijblijvend reserveren.