Al mogelijk vanaf € 1000,-

Paintball op locatie: Mobiel Paintball Speelveld

Of jullie nu willen paintballen in Leeuwarden, Groningen, Heerenveen, Assen, Emmen of Zwolle, Paintball Xperience kan overal in Nederland een paintball speelveld voor jullie realiseren! Paintball Xperience beschikt namelijk over een mobiel speelveld dat ter plekke opgebouwd kan worden.

Deze tak van outdoor paintball is geschikt voor grote groepen en festiviteiten. Hierbij kun je denken aan buurtvieringen en dorpsfeesten, maar ook aan de grotere bedrijfsfeesten en schoolsportdagen.  

Het mobiele speelveld wordt opgebouwd (en ook weer afgebroken) door onze instructeurs. Door middel van netten wordt het speelveld afgebakend en is de veiligheid voor de omgeving gewaarborgd. Wij dagen de spelers graag uit met verschillende games, maar eigen ideeën zijn altijd welkom!  

Ben je geïnteresseerd in paintball op je eigen locatie? Vul dan direct het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Paintball arrangement uitbreiden met andere activiteiten

Paintball Xperience is onderdeel van Copini Buitensport. Copini Buitensport organiseert groepsarrangementen waarbij avontuur, teambuilding en geniet-momenten centraal staan. Het paintball arrangement op jullie locatie kan door ons worden aangevuld met andere buitensportactiviteiten.

Denk hierbij aan boogschieten, survivalhindernissen of kanovaren. We kunnen jullie feest naar nog grote hoogte brengen door middel van een tokkel of abseil indien we daarvoor een geschikte locatie kunnen vinden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Budget kleiner dan € 1000,- ?

Past ons mobiele outdoor paintball niet binnen budget? Bekijk onze arrangementen op onze locatie Grote Wielen in Leeuwarden en nabij het Lauwersmeer. Daar boek je arrangementen vanaf € 25 p.p.!

Paintball op locatie reserveren

Reserveer nu Paintball Xperience op jouw eigen locatie door op onderstaande foto te klikken en het offerte formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de aanvraag.

Paintball outdoor Friesland