Starten met survivalrun in corona-tijd

3 manieren om veilig en effectief te beginnen met survivalrun
04 February 2021

Veel mensen zoeken naar alternatieven nu de sportscholen gesloten zijn en zo merken we dat er veel interesse ontstaat voor survivalrun. Survivalrun is een veelzijdige buitensport waarbij je kracht, conditie, souplesse, klim-techniek en doorzettingsvermogen ontwikkelt. Het klimmen in (veelal technische) hindernissen wordt afgewisseld met hardlopen.

Om de klimtechnieken onder de knie te krijgen, in verband met de veiligheid én voor het plezier in het beoefenen van de sport is het volgen van lessen bij een ervaren instructeur van belang. Helaas is het momenteel nog niet toegestaan om groepsles te geven. Maar buiten sporten in tweetallen mag wel! Daarom hebben we 3 manieren bedacht om in corona-tijd te kunnen beginnen met survivalrun, zodat je het klimmen in technische hindernissen veilig en effectief onder de knie kunt krijgen.

3 manieren om veilig en effectief te starten met survivalrun:

1. Persoonlijke survivalrun training (5x)

We hebben een speciaal lockdown aanbod: 5x personal survivalrun training, voor een super scherp tarief (al vanaf €12,50 per uur). Het is mogelijk om je individueel aan te melden of in tweetallen. De trainingen duren één uur en de train-momenten worden in overleg ingepland.

2. Heb je een ervaren survivalrun maatje?

Mocht je een maatje hebben die een ervaren survivalrunner is, dan kun je ook door hem/haar op sleeptouw worden genomen. Zolang jullie 1,5 m. afstand onderling bewaren mag er in tweetallen bij ons getraind worden. Klik hier voor tijden en tarieven.

3. Survivalrun beginnerscursus

Start je liever in een groep en kun je nog wat geduld opbrengen? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus survivalrun die (hopelijk) op 23 april 2021 van start zal gaan. In 8 lessen leer je de basistechnieken van survivalrun.