Ouddoor Fitness

Nieuw bij Copini Buitensport
21 October 2020

Het corona-virus en de daarmee gepaard gaande maatregelen zet ons regelmatig voor een dilemma. We willen enerzijds geen enkel risico nemen en anderzijds de door de overheid gecreëerde mogelijkheden volledig benutten.

Het opstarten van een nieuwe training was precies zo’n dilemma. Als samenleving willen we het reizen en samenkomen van personen zoveel mogelijk beperken. Ook beseffen we ons meer dan ooit, hoe belangrijk onze gezondheid is. Sporten betekent veel voor onze gezondheid. Op zowel fysiek als mentaal niveau.

Vanwege het grote belang van een fitte geest en een gezond lichaam starten wij vanaf 6 november aanstaande met een nieuwe training: Ouddoor Fitness. Een benaming met een knipoog want deze outdoor fitness training is speciaal geschikt voor 50+ deelnemers. De training is iedere vrijdagochtend van 10:00 - 11:00 uur, op onze eigen locatie bij De Grote Wielen.

'Buitensporten: daar word je oud door' ;-)

We willen overigens niemand uitsluiten van de training. Dus ook als je jonger bent dan 50 jaar, maar de vrijdagochtend een geschikt sportmoment voor je is: wees welkom! Het tempo zal iets lager liggen, dan bij onze andere buitensport trainingen.

Uiteraard houden we ons bij de training aan alle, door de overheid opgestelde, spelregels rondom het sporten. Op die manier kunnen we verantwoord samen sporten in de gezonde buitenlucht.

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles (Let op: je wordt door gelinkt naar Eversports).